Verkoopprocedure De Crescent West

Lees hoe jij kans maakt op een woning

De pre-sale is gestart, schrijf je nu in! 

Wij zijn in de afrondende fase van het ontwikkel­ traject. De architect heeft het voorontwerp afgerond en het bouwteam is nu bezig met het opstellen van het definitieve ontwerp, het uitwerken van de installaties en het selecteren van de showrooms voor keuken, sanitair en tegelwerk. Daarnaast moeten we nu bepalen welke woningen welke plattegrond krijgt. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Pre-sale
In de basis bouwen we de woningen met vide. De woningen zonder tuin of met een klein terras én alle woningen aan het Stationsplein (met tuinen op het noorden) krijgen een dakterras. Maar misschien is dit helemaal niet jouw wens. Daarom vragen we je om aan te geven in welke woning(en) je geïnteresseerd bent en in welke vorm. De concept plattegronden zijn bekend, de opties en de bandbreedte prijzen staan voor iedere woning op de website. De bandbreedte prijzen geven een reële prijsindicatie.

Beloning
Deze inschrijving verplicht je nog tot niks. Sterker nog, als je je voorkeur hebt aangegeven, krijg je straks in de verkoopfase extra punten bij de toewijzing. Jouw inschrijving levert ons het inzicht dat we nodig hebben om de basisplattegrond definitief te bepalen, en levert je zelf extra punten bij de toewijziging. Een win-win situatie dus!

Vervolgplanning
De pre-sale loopt tot en met 14 augustus. Daarna gaan we aan de hand van jouw input de definitieve verkooptekeningen opstellen en de definitieve prijzen bepalen. Dan starten we met de verkoop. Als je je hebt ingeschreven ontvang je hierover automatisch bericht. De bouw zal vervolgens begin 2021 starten.

Wil je deze zomer alvast nader kennismaken met de projectlocatie? Wijnbar & tapperij Den Olifant heeft pop-upterras Serengeti Den Olifant goes Wild ingericht op de locatie. Bekijk dit filmpje en kom alvast in de stemming.

Schrijf je nu in voor de pre-sale om je voorkeur uit te spreken!

Deel deze pagina: